Lelaki Bawa ‘Nurse’ Berlaku Samseng Bantai Penunggang Motosikal Sampai Anak Bini Dia Jatuh Dari Motosikal

Lelaki Bawa ‘Nurse’ Berlaku Samseng Bantai Penunggang Motosikal Sampai Anak Bini Dia Jatuh Moto. Waktu pagi sememangnya situasi yang agak kalut apabila masing-masing berpusu dijalan bagi memulakan tugas harian.

Kenderaan juga pastinya bersimpang siur di jalan raya dan kesesakan lalu lintas sudah tentu berlaku.

Jadi, sikap sabar haruslah lebih diutamakan agar tidak berlaku sebarang kejadian tidak diingini ketika menuju ke tempat mencari rezeki.

Tunjuk lagak
Namun begitu, ada juga yang tidak berjaya mengawal amarah disebabkan salah faham ketika mengendali kenderaan.

Menerusi perkongsian seorang pengguna Facebook dikenali sebagai Hisyam Nozi, dia telah memuat naik satu video mengenai sikap menunggang motosikal yang memukul penunggang motosikal yang lain disebabkan salah faham dijalan.

Sampai anak isteri kena tolak sampai jatuh
Menerusi maklumat dari Hisyam, penunggang motosikal tersebut yang membawa seorang jururawat telah menyerang penunggang motosikal lain sehingga pemboncengnya yang merupakan seorang kanak-kanak dan wanita dewasa turut terjatuh dari motosikal.

Dalam kenyataan tersebut juga, dia ingin melaporkan hal tersebut kepada pihak berkuasa kerana kejadian itu berlaku dalam kawasan Masjid Khalid al Walid MINDEF.

Orang2 macam ni patut kena pelajaran
Sehubungan dengan perkongsian tersebut, rata-rata warganet telah meninggalkan komen yang pelbagai di ruangan muat naik di facebook itu.

Mereka telah menyelar tindakan biadap lelaki tersebut kerana membawa imej buruk kepada petugas barisan hadapan apabila sesuka hati mencederakan orang lain tanpa sebab yang kukuh.

Buat malu nama kementerian

Sumber: Hisyam Nozi, OMM

Jangan Lupa Joint Group Berita Semasa